Dakwerken Fredje
Slide 1

dakwerken bvba Fredje

Slide 2

gevelwerken bvba Fredje

 

Zaakvoerder Frederik Van Passel begon in 2006 met een eenmanszaak in dakwerken en sanitair/centrale verwarming. Door de snelle groei van zijn activiteiten richtte hij in 2008 de BVBA Fredje op.

De werkzaamheden in sanitair en cv werden echter verdrongen door de dak activiteiten. Hierbij kwam ook snel gevelafwerking.

Vandaag is Dak- en Gevelwerken Fredje een firma met een uitgebreid wagenpark, moderne gebouwen en ervaren personeel. Zaakvoerder Frederik staat nog elke dag mee op de werf en hij kan zodoende een perfecte oplevering van uw dak en/of gevel garanderen.

De firma is gevestigd in Heist-op-den-Berg, op de grens van de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Door deze gunstige ligging kan Fredje bvba gemakkelijk beide provincies voorzien van een uitstekende dienstverlening.

Fredje bvba is over de jaren blijven investeren in materieel van hoge kwaliteit. Het bedrijf bezit een eigen kraanwagen waarmee men zelf alle nodige kraan- en hoogtewerken kan uitvoeren.

Hebt u een project waarvoor u graag met Fredje wilt samenwerken? Vul het formulier in op onze contactpagina of telefoneer ons voor een afspraak.